Over ons

Maud

Maud Kist-Stevers is de drijvende kracht achter Spark Your Event. Zij gelooft in een wereld die steeds mooier, en makkelijker wordt wanneer mensen en bedrijven ECHT zijn en met lef datgene doen waar zij in geloven. Ze gaat ervan kwispelen wanneer mensen ontdekken dat ze meer zijn/kunnen dan ze denken. Het begeleiden van mensen en groepen om meer vanuit hun eigen kracht te werken en leven is haar passie. Vanuit haar achtergrond als muzikant, zangeres, buitensportinstructeur, ontwerper, coach en trainer inspireert ze mensen om het vuur wat in zichzelf zit te laten oplaaien en de kracht die je hebt te mogen ervaren.

Ze gelooft dat je kan groeien en leren wanneer je buiten de gebaande paden stapt. Door mensen te inspireren buiten hun comfortzone te gaan ontdekken ze een nieuwe vrijheid. Ze ontdekken dat ze ‘gekker’ mogen doen/zijn dan ze denken en dat ze zich daardoor vrijer zichzelf gaan voelen. Vanuit hier kunnen mensen zich echter met elkaar verbinden en gaan er allerlei wegen open.

Door, als intuïtieve vrouw, zelf een bijzonder proces te hebben meegemaakt en vanuit een diep dal omhoog te zijn geklommen heeft ze veel ervaring in het kijken naar processen van anderen op detailniveau, maar ook in grote lijnen. Door haar leergierigheid, nieuwsgierigheid en universitair denkvermogen heeft ze een duidelijke visie ontwikkeld die ze het allerliefst vanuit haart hart wil overdragen: “Ben jezelf en geloof in de kracht die jij hebt als individu.”

Benno

Benno is een drummer met een passie voor design, drummen en mensen helpen de verbinding met zichzelf, elkaar en de natuur te versterken. Connective Drumming is één van de dingen waar al zijn passies samen komen. Het is zijn streven om mensen tijdens de energizers even die innerlijke oerkracht te laten voelen die hun energie geeft. En ze uiteindelijk dichter bij elkaar te brengen.

Mensen dichter bij zichzelf, elkaar en de natuur brengen zodat ze leven op hun eigen unieke manier en in harmonie met de wereld om hen heen, dat is zijn drijfveer. Hij ziet zichzelf als een student van het leven en wil de lessen die hij leert graag doorgeven aan anderen. Hij is iemand met een liefde voor betekenisvol werk en levensfilosofie. Of het gaat om workshops, gesprekken of grafisch werk, dat maakt niet uit, zo lang hij maar werkt vanuit z’n idealistische visie, dan is hij in m’n element. Op andere momenten kan hij zichzelf helemaal laten gaan achter z’n drumstel of tot rust komen tijdens het maken van een vuurtje of wandelen in het (Zweedse) bos. Hij is helemaal gelukkig als hij alles kan doen onder het genot van zin favoriete muziek en samen met mensen waar hij om geeft.